Niels Derksen Fotografie
" make it visual "


Over mij..

Wie is Niels Derksen uit Almere? 

Ik ben 53 jaar en al vanaf mijn middelbare schooltijd actief met fotografie. Wordt omschreven als; gedreven, evenwichtig, betrokken en resultaat gericht. 

Wat kan ik voor u betekenen:

"a picture is worth a thousand words" De kracht van "pakkende" impact volle beelden zijn al decennia lang een zeer belangrijk
medium geweest om een boodschap over te brengen of uzelf of bedrijf te presenteren. Het maken van een impactvol beeld vergt kennis en vaardigheden die een professioneel fotograaf van anderen onderscheid.

Hoe ga ik te werk:

Een goede voorbereiding is het halve werk geldt ook voor mijn werkwijze. In het voorgesprek gaan we op zoek naar wie ben ik en wat u wilt uitstralen. Hieruit volgt een plan en kunnen we op de dag zelf dit plan fotografisch uitwerken. U weet vooraf al wat we die dag gaan doen en dat geeft rust bij een toch al niet alledaagse activiteit, uzelf laten fotograferen……..

Na afloop zoeken we de beste beelden die ik thuis verder bewerk en optimaliseer voor gebruik.

Hierbij maak ik gebruik van professionele camera’s, lenzen, accessoires en de benodigde software om uw foto’s in de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen opleveren, gemaakt op locatie of in een studio.

lets "Make It Visual"


een deel van mijn foto's zijn ook te koop via: 


https://nielsderksen.werkaandemuur.nl/nl

https://www.shutterstock.com/g/Niels+Derksen